Szülőknek Fiataloknak

 

Kommunikációs tréning gyerekeknek

Sziasztok!

A páromnak és nekem van 4 kamasz gyermekünk. A mindennapok harcai, viaskodásai, és meg nem értései a mi tűréshatárainkat is súrolják. Persze tudom, hogy a kamaszkort nekik a legnehezebb átélni, de mit tehetünk Mi szülők, hogy ne csak elszenvedői legyünk kamasz gyerekünk feszültségeinek, hanem támogassuk Őket?

Gyermekeink a kamaszkorban bizonytalanná válnak. Önbecsülésük alábbhagy, és magukat, illetve másokat hibáztatnak a bennük végbemenő változásokért. Sokszor nem kérnek segítséget, egyedül próbálják megoldani, vagy inkább eltussolni, ha egy diák-diák beszélgetésből, diák-tanár szituációból rosszul jönnek ki. Sikertelenségnek élik meg, ha alulmaradnak, és ezek negatív gondolatokat eredményeznek, csökken az önbizalmuk, szorongóvá válnak.

Vállalati tanácsadóként fő feladatom a problémák megoldása, így adódott a feladat.

A problémák egyik fő forrása a kommunikáció elégtelen szintje, minősége, részletesessége és egyértelműségének hiánya. Ha ezt meg tudjuk oldani, akkor jó útra tereltük csemeténket, és persze a saját oldalunkon is könnyítettünk.

A leghatékonyabb, bevált módszereket tanítjuk a vezető pozícióban dolgozó felnőtteknek, azért, hogy sikeresebben végezzék el feladataikat. Rájöttünk, hogy a felnőtteknél bevált módszereket a gyerekek, fiatalok esetében is alkalmazni lehet, sőt kell – persze rájuk szabva. Tréner kollégáimmal (akik maguk is szülők) a felnőtteknek szóló tréningeket módosítottuk úgy, hogy illeszkedjenek a gyerekek igényeire és lehetőségeire. A mai, egyre gyorsuló világban azok lesznek sikeresek, akik előnnyel rendelkeznek a többiekhez képest. Miért ne alkalmaznánk a versenyszférában bevált módszereket a saját gyerekeinknél? Miért ne adnánk meg nekik minden segítséget a sikeres élethez? Nos ezért fejlesztettük ki az „Asszertív Kommunikációs tréninget a gyerekeknek”.

A 2 napos képzés elvégzésével gyermekednek eszközöket adunk ahhoz, hogy

  • megtalálja a motivációját
  • ki tudja fejezni magát, el tudja mondani amit akar
  • el akarja mondani amit akar
  • megtanulja képviselni az érdekeit
  • nő az önbizalma
  • ki tud emelkedni a tömegből, a többiek közül
  • társaság kedvelő lesz, mert könnyen be tud illeszkedni
  • megalapozza a sikeres felnőtté válást.

Jelentkezz MOST!

A tréning díja: 35.000,- forint.

Jelentkezéshez bökj rá a gombra!

JELENTKEZEK!