“Minden gyümölcsöző üzlet
egy friss gondolattal kezdődik”

Vágytunk egy Cégre, mely vállalat és emberközpontú, hosszú távon, stabilan tervez.

S mely a mi álmainkon keresztül mások álmait is valóra váltja.

Cégünket 2013-ban alapítottuk azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy olyan mindent átfogó megoldásrendszereket nyújtó cég legyünk a piacon, mely a hazai kis- és középvállalatokat, családi vállalkozásokat sikeresen támogatja az Öröklés, Utódlás- és Generációváltás terén. Úgy érezzük, hogy napjainkban ennek a szektornak van leginkább szüksége az ilyen irányú támogatásra. Olyan működő vállalatokkal dolgozunk, ahol igény és lehetőség van tovább fejlődni, ahol elakadások vannak a cég utódlásában, ahol a vezető érzi, hogy külső szakértelemre, az objektív harmadik szemre van szüksége ahhoz, hogy a háttérbe vonulva az operatív vezetést másnak adja. Ezen felismerések megfogalmazásával a változtatási hajlandóság is megszületik benne, mely nagyban segíti a közös munkát.

Miért Simple3?

Simple3 (egyszerűen 3)  Minden létező cég alappillére, vagyis lába. a VEZETŐ, a CSAPAT és a RENDSZER, melyek jó esetben egyenlő szárú háromszöget tesznek ki, és ami a legfontosabb, hogy egy egységet képeznek. Minél szabályosabb a háromszög, annál stabilabb lábakon áll a cég! Ezt nevezzük mi a cég vezetéslélektani modelljének!

Amikor dolgozunk és feltérképezünk egy céget, megvizsgáljuk mindhárom szegmensét, pillérét.

A VEZETŐ részéről a vezetési stílust és módszereket, a motiváltságát és felelősségét, változtatási hajlandóságát.

A CSAPAT részéről az együttműködést, a motivációt, a hangulatot és változtatási hajlandóságot.

A RENDSZER részéről a cégszervezést, célokat, terveket, eredményességet, felelősségvállalást és változtatási hajlandóságot.

Mindegyikben más a fontos és a változó, de egy valaminek mindenképpen kiemelkedő szerepe van és kell lennie, ez pedig a változtatási hajlandóság. Ha egy cég alappilléréből hiányzik ez a fontos tulajdonság, illetve kicsi a mértéke akkor azt fejleszteni kell. Bármelyik szegmensben, ez vagy más fontos kritérium hiányzik, vagy csökkent mértékben van jelen, az bizonytalanságot növel, növekedést, hatékonyságot csökkent…..

Tehát, a Simple3 ennek a 3 dolognak az egységét tartja szem előtt, akár a vállalat átvilágításról, akár utódlásról legyen szó.

Partnereink

logo-partner-rr-630px

logo-partner-csv-630px

logo-partner-ml-630px

Enyingi Éva

Coach


REFERENCIÁK Magunkról beszéljenek inkább mások, úgy gondolom sokkal fontosabb mit gondolnak Ők:   "Egy sikeres - igaz, kényszer szülte - IT-átvilágítás után kezdtünk el a Simple3 munkatársaival arról beszélgetni, hogy mi lenne, ha...
elolvasom

Célunk utódlás szinten
 • A tulajdonos-vezető utódjának megtalálása cégen belül vagy azon kívül.
 • Ha nem áll azonnal rendelkezésünkre megfelelő ember, és a cégörökítésre van még idő, akkor a potenciális jelöltek kiválasztása, fejlesztése hosszú távon, majd végleges beillesztése a megfelelő időpontban.
 • Teljes értékű végleges megoldás, figyelembe véve a rendelkezésre álló és a mozgósítható – eddig ki nem használt –erőforrásokat. Ezzel maximalizáljuk az elérhető eredményeket.
 • A meglévő eredményekre építkezve, azokat felhasználva erősítjük a céget, új célokat tűzünk ki.
 • A munkaerőre értékként tekintünk, s azt megőrizzük.
 • Meghonosítjuk a „tulajdonosi szemléletet”, így növelve a lojális munkatársak számát. Tudatosítjuk, hogy az eredményekhez az Ő tevékenységük is hozzájárul.
Kikhez szólunk? Kiknek segíthetünk?

Partnereink azok a cégvezető Tulajdonosok, akik nem akarják, hogy cégükbe idegen tőke áramoljon, akik abban hisznek, és azt akarják, hogy közvetlen utód vigye tovább a vállalat irányítását!

Életvitelükben, szellemiségükben, gondolatiságukban a TRADÍCIÓK előnyt élveznek!

Keressen minket ha:
 • Megszületett Önben a döntés, hogy Visszavonul.
 • Elérkezettnek látja az időt, hogy Tulajdonosként hátrébb lépjen és az operatív vezetést másnak adja.
 • Úgy gondolja, hogy a Gyermek az utód, s akit általunk felkészítene a pozíció betöltésére.
 • Tulajdonosként többen is vannak, de véleményt együtt nem formálnak, egyéni és céges érdekeiteket képviselni nem tudják. “Egyet előre, kettőt hátra”.
 • Válaszút előtt állnak, döntési nehézségeik vannak, és jól jönne egy csapat, akiknek a véleményét szívesen meghallgatnák.

Kérdése van? Keressen minket, segítünk!

Felteszem kérdésemet